Nyheter

Ny bygdefotballcup

11 Mars, 2018Publisert av christer

 

BYGDEFOTBALLCUP 2018

Heroes of Haua inviterer til sesong to av bygdefotballcupen, de lokale bygdene spiller mot hverandre slik som i fjor.

Alle lag må ha:
- En hjemmebane (det går an å bare spille bortekamper)
- En manager
- Minst fem spillere
- Minst en dommer som kan brukes av andre lag som meldes på samtidig som laget meldes på
- Isposer og sportstape tilgjengelig på både hjemme og bortekamp

Cupen strekker seg over hele sommeren utenom juli, da er det spillefri. Lagene får en dato som kampen skal spilles innen. Da avtaler lagenes managere når kampen skal spilles og annonserer dette på facebookarrangementet samt sluttresultat. Hvis lagene ikke lykkes i å finne en dato innen fristen, bestemmer Heroes of Haua dato, det laget som eventuelt ikke klarer å stille lag den datoen taper kampen. Hjemmelag er ansvarlig for å stille med dommer.

Det oppfordres til å ha med begge kjønn på laget. Hvis noen spillere ikke klarer å lage lag i sitt byggefelt (tanken er at man spiller for det laget der man bor eller der man har vokst opp), eller hvis manager er usikker på om spilleren kan representere laget meldes dette inn til Heroes of Haua som tar avgjørelsen.

En kamp varer 3x15 med 5 minutts pauser.

Det anbefales å fyre opp grillen og invitere masse publikum. Først og fremst er dette moro og sosialt. Og for å skape liv på de gamle fotballbanene.

Vi premierer:
- Beste hjemmebane (kriterier: spilleunderlag, publikum, atmosfære, bevertning og lignende.)
- Vinnerlag som får med seg hjem vandrepokalen.

15 års aldersgrense (gå i 9.klasse vår 2018).
Koster 500,- per lag.
Påmelding til Christer på 45471891 innen 1.april

Første runde spilles i april.

 

Nærmer seg uteklatring

9 Mars, 2018Publisert av christer

 

Inneklatringene har vært godt besøkt den siste tiden med oppmot 30 klatrere, både voksne og barn. 20.mars er siste inneklatring for denne sesongen. Så blir det påskepause også starter vi opp ute når været tillater det. Kanskje månedskifte april/mai.

Det går forøvrig an å melde seg inn i Sokndal Klatreklubb for 100,-. Da kan man klatre gratis på alle klatringene i det kalenderåret man melder seg inn.

 

Helgesprell 2018

14 Februar, 2018Publisert av christer

 

Årets Helgesprell blir onsdag til lørdag 8-11 august. Helgesprell arrangeres i år for tredje gang og vil inneholde mye av det samme som før samt nye sprell, vi snakker: klatring, sykling på sti, gatekunst, frisbeegolf, sportsprell, konsert og masse annet sprell!

Så da er det bare å lagre denne langhelga i kalenderen allerede!

Vi gleder oss!

 

Arkiv